Sista helgen!

Nu börjar det närma sig... både positivt och negativt men mest positivt :)
Ojojoj det har känts som att den här veckan bara har sprungit iväg ! Det har gått otroligt fort och nu sitter jag här på rummet och tänker på hemfärden, resväskan är redan nästan fullt packad!! Det känns väldigt konstigt och overkligt att vi snart sitter i planet igen och på väg mot kalla Sverige.
Kommer definitivt att sakna värmen här och vi har haft tur med vädret denna helgen! :D
Blir så stor skillnad när vi varje dag drar på oss klänning/ linne & shorts och när vi kommer hem så får man ta på sig den tjock vinterjackan och fryyyysa!!.. Usch gillar inte att det kommer att vara så kallt men det är mysigt nu när det börjar närma sig jul. :) Har ju hört massor av prat om att det är julstämning överallt i Sverige med lusse och pepparbak!! Mmm då blir jag avundsjuk men får ju inte klaga heller för den här resan har varit en otrolig upplevelse! Ett mycket intressant och spännande land att upptäcka. Tänkte göra en sammanfattning om vad vi har gjort imorgon kväll eftersom planet lyfter 18,00 från Nairobi och jag hinner inte blogga innan eftersom vi ska checka ut och säga hejdå och sånt..
I fredags så var det den sisa arbesdagen och den blev toppen! Vi kramade alla barnen och personalen som har fått oss att trivas så bra :) Vi är mycket tacksamma för den här möjligheten att få komma till barnhemmet och vem vet , kanske återvänder man en vacker dag och träffar alla härliga människor igen :D Man får hoppas!!
Idag har vi tagit det lugnt och legat vid poolen hela dagen, vi kände att vi får passa på att göra det nu, på kvällen gick vi till yaya och åt god mat och sen för att fira lite extra så beställde vi alla varsin milkshake! Det var ett riktigt plus på kvällen :) Ska lägga upp lite bilder från sista dagarna på barnhemmet som avslutning :)
Imorgon ska vi till marknaden igen!!!  Ska försöka hålla igen på pengarna nu men det får vi se hur det blir med det ;)
Nu ska jag i alla fall njuta av mina chips som jag har köpt :D Sen blir det Gossip Girl!! :D

Ha det bra! :)









'







Kommer sakna allihopa här ! <3 Tack för den här underbara tiden!

Kommentarer
Postat av: Carina Eriksson

Vilka fina bilder och vilken söt liten hand att hålla i.

2010-12-04 @ 19:47:18
Postat av: Syster Linn

<3

2010-12-05 @ 12:14:28
Postat av: Frida

Tack mamma :) Kommer sakna de så :(

3

2010-12-05 @ 18:35:51
Postat av: Fatma

söta bilder!

2012-12-23 @ 00:04:41
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0