Party All Night Long !!! :D

TJENARE!

Igår var vi så trötta så jag orkade inte blogga något men tar igen det idag istället tänkte jag! :D
Det var en lång dag igår, jobbade först som vanligt 9.00 till 16.30, sen åkte vi med Christine som också arbetar på barnhemmet, hon skulle visa oss runt i centrum här i Nairobi! Vi fick åka buss i mer än 20 min tror jag! Trafiken är ju helt sjuk här! De har inga regler som ska följas eller skyltar, vår buss blev nästan nerträngd i diket!
Folk bara kör här! och de tutar hela tiden och tvärbromsar! Jag och Linn hade ju aldrig gått själva och tagit oss in till stan med buss, så som tur var hade vi Christine, som bor på landet utanför Nairobi :)
Vi handlade löshår i en cool affär som vi skulle använda till rastaflätorna :) Haha det var ju svårt med att hitta våra originalfärger! Så vi fick ta det som var närmast :D Blev kritvitt för min del, haha får se sen hur det blir! xD ^^. Sen gick vi till köpcentret Nakumatt och handlade paraply, handdukar och lite mat :).
Sen var det ju så att vi hittade en affär med lite speciella saker, och hittade världens finaste sak som jag ska köpa imorgon! Kommer att ha användning för det senare och de är mycket billigare här än i Sverige och jag tänker inte avslöja vad det är än! Utan när jag kommer hem imorgon och har köpt "saken" ska jag ta kort på den och lägga upp det här i bloggen! Så det får bli en liten överraskning så länge :D !!!
Idag gick vi upp lite senare än vanligt eftersom vi flyttade IGEN till en mindre lägenhet i hotellet mittemot det gamla som vi bodde i. Det går inte att jämföra det nya rummet med det gamla tyvärr, haha!! men kan säga att det är rätt trångt men vi har ett kök och kylskåp och en jacuzzidusch!! :D :D Så lite lyx iallafall då :)))
Vi arbetade till 17.00 idag, blev kvar lite längre eftersom vi va tvungna att mata klart de små änglarna !
Igår kom det ett kenyanskt par och adopterade en pojke som heter Jeremy! De såg lyckliga ut allihopa så det var riktigt roligt :) Sen idag kom det en kenyansk man som adopterade en liten flicka med rastaflätor som hette Sasha :) Alla barnen här på barnhemmet är ju hemlösa så det är riktigt roligt att se att de kommer till en fin familj som älskar dem! Idag kom det in en ny liten flicka som de hade hittat i en lägenhet där mamman bara har lämnat sitt barn där och stuckit, det är hemskt!!! Sånt vill man inte ska hända men som tur var så kom hon ju hit till barnhemmet där alla blir omhändertagna och ompysslande :) Det är jättebra personal här, alla är jättetrevliga och snälla och tar väl hand om alla barnen. Hoppas det blir fler adoptioner man får se :)
Vi skulle egentligen handlat idag på Yaya center men vi var så trötta så gick hem istället och åt avokado och apelsin! :) Nu tar vi det lugnt här på rummet och chillar :)
Ikväll så taggar vi för party hela nattenEarth dance Nairobi!! Öppnar första snart :D !!!

kenya



Imorgon blir det soooovaaa!! sen runt 2 ska vi träffa christine och dra oss in till centrum igen !! :))
Har tagit lite bilder på miljön runtomring, så ni får se hur det ser ut utanför grindarna :) Ochså har jag tagit kort på boendet vi har nu, haha lite pinsamt om man jämför med den andra lägenheten :D Men om vi hade bott i den första så hade vi fått betala stora pengar så vi är nöjda med det vi har! :D
Kommer att lägga upp bilder på centrum och hur trafiken ser ut här och så :))
Ha en sköön kväll!  Let´s start this party!! :D <3  tips: Kolla längst ner på sidan sen!!!!!!! :))))))

kenya       kenya

Röda pilen visar Jeremy :)

                                                                  Porten till hotellet :)
                                                                  Står alltid en vakt vid varje port!

kenya        kenya
Här är gatan som ligger utanför Natural Oak och leder ner mot New Life :)


                                                                         Tog en bild på Linn när vi är påväg hem :)

kenya    kenya


Nya sängen! Dubbel iaf och så litet bord och stolar i hörnet :D Gulligt rum med mosquitonät ^^

Några små änglar :)) <3
kenya kenya

kenya     kenya


HAHAHAHA!! Trodde ni verkligen att jag och Linn skulle ut! Nejnejnejnejnej!!  ALDRIG :D
Blir idol istället på datorn/ film! :D Skööönt att vara lediga imorgon, shoppa i centrum!!!!
Håll koll på våra bloggar och det är inte farligt att ge en kommentar :)))
Ha det gött!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0